Kaiken kattava painopalvelu

Mailhouse on täyden palvelun painotalo

Laadukas painotuote jää asiakkaan mieleen ja antaa ammattimaisen kuvan yrityksestäsi. Mailhouselta saat kaikki yrityksesi tai yhdistyksesi tärkeimmät markkinointimateriaalit. Painamme esitteet, käyntikortit, lomakkeet sekä paljon muuta. Tarjoamme painopalvelut yksittäisistä painatuksista laajoihin toteutuksiin, suunnittelusta logistiikkaan, jälkikäsittelyä unohtamatta. Painotuotteet räätälöidään aina asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen, ympäristöystävällistä digipainotekniikkaa hyödyntäen.

Painotalo Mailhouse tarjoaa kaikki painomenetelmät offsetpainosta digipainoon. Nykyaikaisella ja tehokkaalla konekannalla on mahdollista toteuttaa laajoja ja vaativia kokonaisuuksia niin arkki- kuin suur­kuva­tarpeisiin. Olipa kyse banderolleista tai messuseinistä, roll upeista tai tarroista, erilaisten julkaisujen tai kirjojen painamisesta, Mailhousen ammattilaiset ovat apunasi. Suunnitellaan painotuotteesi yhdessä tai toimita meille painovalmis aineisto.

Kaikki painopalvelut yhdestä paikasta, nopeasti ja kustannustehokkaasti

Tarjoamme yrityksellesi räätälöityä ja joustavaa painopalvelua. Laadukkaat painotuotteetvalmistuvat Mailhousen modernilla konekannalla. Digipaino on menetelmänä nopea, kustannustehokas ja ympäristöystävällinen. Vastuullisena yrityksenä painamme painotuotteet pääosin FSC-sertifioidulle paperille, ympäristöystävällisiä väriaineita käyttäen.

Hyvin suunniteltu ja laadukkaasti valmistettu painotuote vahvistaa yrityksesi brändiä ja puhuttelee asiakastasi. Voit jättää painotuotteesi graafisen suunnittelun meille, me toteutamme myös suunnittelu- ja taittotyöt puolestasi.

Painata vuosikertomukset ja muut painotuotteet tehokkaasti, yhdellä kerralla, koko vuoden tarpeiksi. Täyden palvelun painotalona Mailhouse hoitaa puolestasi myös painotuotteiden varastoinnin ja edelleen lähetykset. Monipuolinen tulostuspalvelumme mahdollistaa tulosteiden yksilöllisen personoinnin tapauskohtaisesti. Tulostamme ja kuoritamme painotuotteesi osoitteineen joko koneellisesti tai käsin. Luotettava postituspalvelumme hoitaa lähetykset perille asiakkaallesi niin kotimaahan kuin ulkomaille. Voit myös toimittaa meille omat valmiit painomateriaalisi osoitetulostusta ja postitusta varten.

Painopalvelu kattaa myös painotuotteiden jälkikäsittelyn

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia jälkikäsittelymenetelmiä. Hyvin viimeistelty painotuote huomataan ja muistetaan. Käsittelemme painotuotteesi toiveidesi ja tarpeittesi mukaisesti.

Tapoja jälkikäsitellä painotuotteita on monia. Voimme esimerkiksi lisätä painotuotteeseen digitaalisia stanssauksia eli muotoleikkauksia. Näkyvyyttä tuotteelle saadaan lisäämällä pintaan mattainen tai kiiltävä kalvo laminoimalla, folioimalla tai lakkaamalla. Kohokuvioinnilla eli preeglauksella teksti tai kuvio puristetaan paperin pintaan. Voimme myös hyödyntää jälkikäsittelynä erilaisia taittotyylejä.

Jälkikäsittely tapahtuu kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti digitaalisessa tuotantoympäristössämme. Asiantuntijamme auttavat mielellään parhaimman ja sopivimman jälkikäsittelymenetelmän valinnassa.

Esimerkkejä painotuotteista

  • Käyntikortit
  • Lehtiset ja lehdet
  • Kalenterit
  • Kirjat
  • Kirjekuoret
  • Kutsu ja postikortit
  • Vuosikertomukset ja esitteet

ASIANTUNTIJAT PALVELUKSESSASI

Suunnitellaan yhdessä seuraava suorakampanjasi

Elina Malmgren

Myyntijohtaja
+ 358 40 541 3308
elina.malmgren@mailhouse.fi

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Yhteistyössä:

YLÖS