PALVELUT

Yrityksemme toiminta on hiottu vastaamaan yhä nopeutuviin aikatauluihin. Meillä on Suomen paras osaaminen ja suurin konekanta sekä laaja ja luotettava kumppaniverkosto. Tutustu kaikkiin tarjoamiimme palveluihin.

LÖYDÄ UUSIA ASIAKKAITA JA UUDENLAISET SUORAMARKKINOINNIN RATKAISUT

Suomen suurimpana postitustalona Mailhouse voi tarjota sinulle osaamista ja ratkaisuja, joita et saa muualta. Asiantuntijamme on alusta asti mukanasi suoramarkkinoinnin suunnittelussa ja varmistaa, että kampanjasta tulee vaikuttava ja kustannustehokas. Kauttamme saat niin osoitepoiminnat kuin painatukset ja postitukset.

OTA ASIANTUNTIJA AJOISSA MUKAAN KAMPANJASUUNNITTELUUN >

SÄÄSTÄ AIKAA JA RAHAA – ANNA MEIDÄN HUOLEHTIA LOGISTIIKASTA

Älä tuhlaa omaa aikaasi tilausten lähettelyyn. Mailhouse hoitaa verkkokaupan lähetykset puolestasi. Varastointipalvelumme avulla säästät myös kalliita neliöitäsi. Verkkokaupan logistiset ratkaisut ja varastointi ovat osa Mailhousen kokonaispalvelua, ja meillä on aina tilaa tuotteillesi.

LUE LISÄÄ VERKKOKAUPAN LOGISTIIKASTA >

SITOUTA ASIAKKAASI ASIAKKUUSMARKKINOINNILLA

Asiakassuhdemarkkinointi ei ole enää vain kanta-asiakaslehtiä ja kuponkeja. Datan hyödyntäminen erilaisten asiakassegmenttien osto- ja kulutuskäyttäytymisen ymmärtämisessä avaa uusia mahdollisuuksia asiakassuhteen elinkaaren pidentämiselle, dialogin syventämiselle, lisämyynnille ja brändinne vaikuttavuuden lisäämiselle – mitattavasti.

LUE LISÄÄ ASIAKKUUSMARKKINOINNISTA >

TAVOITA JÄRJESTÖN, LIITON TAI OSUUSKUNNAN JÄSENET – VÄLITÄ TÄRKEÄT VIESTIT JA VAHVISTA YHTEISHENKEÄ

Omalle jäsenistölle viestiminen on usein monimuotoista. Suoramarkkinoinnin avulla lähetät viestisi suoraan jäsenen kotiin tai toteutat tehokkaan jäsenhankintakampanjan. Mailhousen kautta painatat kaikki markkinointimateriaalit jäsenkorteista kirjeisiin ja esitteisiin. Hoidamme myös postittamisen puolestasi. Täydennä viestintää sähköisillä palveluillamme.

LUE LISÄÄ JÄRJESTÖVIESTINNÄSTÄ >

TEE VAIKUTUS – TULOSTEET HUOMATAAN!

Suorakirjeiden ja esitteiden painaminen hoituu kätevästi. Käytämme tulostuksessa ympäristöystävällistä digipainotekniikkaa. Myös painotuotteiden jälkikäsittely, kuten erilaiset taitokset, perforointi ja liimaaminen, onnistuvat nykyaikaisessa suoramarkkinointitalossa. Digipainossa lähetykset voidaan personoida vastaanottajan mukaan; eikä pelkästään osoitetietoja, vaan myös puhuttelut tai vastaanottajan mukaan vaihtuvat tarjoukset ovat mahdollisia.

LUE LISÄÄ TULOSTUSPALVELUSTA

Tilaa määrämuotoiset painotuotteet pienissä erissä kätevästi netistä: kauppa.paino.net.

TÄYDEN PALVELUN POSTITUSTALO

Suomen suurimpana postistustalona huolehdimme puolestasi, että lähetyksen edellytykset toteutuvat ja lähetys postitetaan edullisimmalla ja tarkoituksenmukaisimmalla tavalla, silloin ja sinne minne pitää. Saat meiltä lähetykseesi sopivat kuoritukset ja muovitukset. Hoidamme postituksen tilanteen mukaan koneellisesti tai käsin – aina nopeasti ja joustavasti.

LISÄTIETOA POSTITUSPALVELUSTA >

KOHDISTA VIESTISI TEHOKKAASTI OIKEALLE KOHDERYHMÄLLE

Hyväkin viesti on turha, jos sitä ei kohdenneta oikein. Me Mailhousella tunnemme kohderyhmät ja tiedämme, miten ne tavoittaa. Kohderyhmä voidaan määritellä eri rekistereitä hyödyntämällä, tai voit lähettää kauttamme osoitteettoman, alueellisesti kohdennetun viestin. Hoidamme tuotantotehokkaasti postituksesi osoitteistuksen eli osoitteiden tulostamisen eri materiaaleille: tarralle, painotuotteeseen, tulosteeseen tai postituskuoreen.

LISÄTIETOA KOHDERYHMISTÄ >

PAKKAUSPALVELUT TEOLLISUUDELLE

Postituskäyttöön tarkoitetut tuotantolinjat taipuvat joustavasti ja monipuolisesti erilaiseen pakkaustoimintaan. Mailhousen laaja konekanta mahdollistaa tarvittaessa suurienkin volyymien pakkaamisen kustannustehokkaasti. Teollisuudessa resurssit ja panokset kannattaa kohdistaa tuotteen kehittämiseen, ei pakkauslogistiikan rakentamiseen.

LISÄTIETOA PAKKAUSPALVELUSTA >

YLÖS