PALVELUT

Yrityksemme toiminta on hiottu vastaamaan yhä nopeutuviin aikatauluihin. Meillä on Suomen paras osaaminen ja suurin konekanta sekä laaja ja luotettava kumppaniverkosto. Tutustu kaikkiin tarjoamiimme palveluihin.

SUORAMARKKINOINNIN RATKAISUT

Löydä uusia asiakkaita ja uudenlaiset suoramarkkinoinnin ratkaisut

Suomen suurimpana postitustalona Mailhouse voi tarjota sinulle osaamista ja ratkaisuja, joita et saa muualta. Asiantuntijamme on alusta asti mukanasi suoramarkkinoinnin suunnittelussa ja varmistaa, että kampanjasta tulee vaikuttava ja kustannustehokas. Kauttamme saat niin osoitepoiminnat kuin painatukset ja postitukset.

VERKKOKAUPAN LOGISTISET RATKAISUT JA VARASTOINTI

Säästä aikaa ja rahaa – anna meidän huolehtia logistiikasta

Älä tuhlaa omaa aikaasi tilausten lähettelyyn. Mailhouse hoitaa verkkokaupan lähetykset puolestasi. Varastointipalvelumme avulla säästät myös kalliita neliöitäsi. Verkkokaupan logistiset ratkaisut ja varastointi ovat osa Mailhousen kokonaispalvelua, ja meillä on aina tilaa tuotteillesi.

ASIAKKUUSMARKKINOINTI

Luo kumppanuutta ja keskinäistä ymmärrystä asiakkuusmarkkinoinnilla

Asiakassuhdemarkkinointi ei ole enää vain kanta-asiakaslehtiä ja kuponkeja. Datan hyödyntäminen erilaisten asiakassegmenttien osto- ja kulutuskäyttäytymisen ymmärtämisessä avaa uusia mahdollisuuksia asiakassuhteen elinkaaren pidentämiselle, dialogin syventämiselle, lisämyynnille ja brändinne vaikuttavuuden lisäämiselle – mitattavasti.

JÄRJESTÖ-, LIITTO- JA OSUUSKUNTAVIESTINTÄ

Tavoita järjestön, liiton tai osuuskunnan jäsenet
– välitä tärkeät viestit ja vahvista yhteishenkeä

Omalle jäsenistölle viestiminen on usein monimuotoista. Suoramarkkinoinnin avulla lähetät viestisi suoraan jäsenen kotiin tai toteutat tehokkaan jäsenhankintakampanjan. Mailhousen kautta painatat kaikki markkinointimateriaalit jäsenkorteista kirjeisiin ja esitteisiin. Hoidamme myös postittamisen puolestasi. Täydennä viestintää sähköisillä palveluillamme.

TULOSTEET, PAINOTUOTTEET JA POSTITUSKUORET

Erotu muista ja viesti organisaatiotasi näyttävästi printin avulla

Painata vuosikertomukset ja muut painotuotteet kerralla vuoden tarpeiksi. Hoidamme puolestasi myös niiden varastoinnin ja edelleen lähetykset. Digitulostus ja digipainatus on nopea tapa toteuttaa näyttävät painotuotteet sekä niiden jälkikäsittely. Pienetkin painoerät on mahdollista tehdä kustannustehokkaasti. Digitekniikan avulla voi myös räätälöidä painettavan sisällön eri elementit (teksti, grafiikka, kuva) aina vastaanottajan mukaan.

Erikoispainotuotteet

Kaipaatko tuoreita ideoita printtikampanjoiden tekemiseen? Toteutamme kanssasi personoidut ja erottuvat kampanjat erikoispainotuotteidemme avulla. Xeikon 9800 -digipainokone ja monipuolinen jälkikäsittelylinja pystyvät ihmeisiin pienissäkin painosmäärissä. Saat parasta mahdollista laatua järkevään hintaan. Digilinjalla toteutamme materiaaleja suoramarkkinointiin sekä lehtiliitteitä, esitteitä, lehtisiä, kuponkeja, julisteita ja bannereita. Digipainokoneemme värit sopivat erinomaisesti myös ulkomainonnan painamiseen.

KOHDERYHMÄT JA OSOITTEISTUKSET

Kohdista viestisi tehokkaasti oikealle kohderyhmälle

Hyväkin viesti on turha, jos sitä ei kohdenneta oikein. Me Mailhousella tunnemme kohderyhmät ja tiedämme, miten ne tavoittaa. Kohderyhmä voidaan määritellä eri rekistereitä hyödyntämällä, tai voit lähettää kauttamme osoitteettoman, alueellisesti kohdennetun viestin. Hoidamme tuotantotehokkaasti postituksesi osoitteistuksen eli osoitteiden tulostamisen eri materiaaleille: tarralle, painotuotteeseen, tulosteeseen tai postituskuoreen.

KUORITUKSET JA MUOVITUKSET

Viimeistele viesti oikealla kuorella tai muovituksella

Saat meiltä lähetykseesi sopivat kuoritukset ja muovitukset. Hoidamme postituksen tilanteen mukaan koneellisesti tai käsin – aina nopeasti ja joustavasti.

IN-HOUSE-PALVELUT

Unohda kiirehuippujen stressi – me tuuraamme tehokkaasti ja ammattitaitoisesti

Tarvitsetko kiireapua paikkaamaan ruuhkahuippuja? Haluatko välttää turhia kiinteitä kustannuksia? Mailhousen in-house-palvelut tekevät asiat sinulle helpoksi. Erittäin kokeneet, ammattitaitoiset ja luotettavat työntekijämme tulevat yrityksesi toimitiloihin ja hoitavat työn joustavasti valmiiksi. Toimintamallimme on hiottu huippuunsa hyödyntäen kokemustamme henkilöstö-vuokrausalan suoritepohjaisesta hinnoittelusta. Nyt tämä tehokas konsepti on myös sinun hyödynnettävissäsi.

Palvelumme takaa, että sinun ei tarvitse käyttää aikaasi kiireavun kouluttamiseen

Meiltä onnistuu mm. pakkaaminen, lajittelu, kimputtaminen, kokoaminen – ja tarvittaessa tuomme koneet tullessamme. Sinä voit säästää omia resurssejasi ja keskittyä olennaiseen. Kun haluat laittaa hetkellisesti kaikki panokset likoon – all-in – kokeile in-house-palveluamme, saat äärimmäisen tehokkuuden irti ja menestyt pelissä.

TOP