Digipaino

DIGIPAINOLLA TULOSTEET NOPEASTI JA KUSTANNUSTEHOKKAASTI

Digitaalisen painamisen ehdoton etu on menetelmän nopeus. Moderni digipainanta on painojäljeltään verrattavissa offset-painon laatuun. Digipainettu tuote on tulostuessaan kuiva ja jälkikäsittely voidaan aloittaa heti. Painatukset voidaan tehdä suurissakin erissä kerralla ja varastoida kätevästi tiloissamme. Hoidamme edelleen lähetyksen ja jakelun niin Suomeen kuin ulkomaillekin. 

Digipaino mahdollistaa personoinnin

Mailhousen painopalvelusta saat yksilöllisesti valmistetut kortit, kirjekuoret, julisteet ja esitteet, vuosikertomukset sekä paljon muuta. Digipainolla tuotteesi voidaan personoida nopeasti ja kustannustehokkaasti. Näyttävä painotuotteet laadukkaalla jälkikäsittelyllä ovat Mailhousen erityisosaamista. Digipaino on menetelmänä joustava, tuotteita on mahdollista painaa yhdestä kappaleesta moniin tuhansiin, sivumäärästä riippumatta.

Modernin digitekniikan avulla voimme tehdä erilaisia taitoksia, perforoinnilla irrotettavia kuponkeja tai lisämateriaalien liitteistyksiä. Räätälöimme tuotteesi toiveittesi mukaisesti. Painotuotteisiin voidaan lisätä erilaisia elementtejä, esimerkiksi tekstiä, grafiikkaa tai kuvia.

Digipaino on ympäristöystävällinen vaihtoehto

Mailhouse toteuttaa paino- ja tulostustyöt ympäristöystävällisesti. Käytämme pääosin vastuullisen metsäteollisuuden tuottamaa FSC-sertifioitua paperia. Ympäristöystävällisien väriaineiden ja paperin lisäksi, huolehdimme että hukkapainatusta ei tapahdu kohderyhmäratkaisuja hyödyntäen.

Toimintamme tukena on Ekokompassi-ympäristöjärjestö. Mailhouse noudattaa lainsäädäntöä ja viranomaismääräyksiä. Kannamme vastuun ympäristöstä ja pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme ympäristönäkökulmasta.

Mailhouse on joustava digipainon asiantuntija. Kattavan kapasiteettimme ansiosta pystymme reagoimaan asiakastilauksiin nopealla aikataululla. Digipainopalveluiden lisäksi, omaamme myös vankan kokemuksen monipuolisista suoramarkkinoinnin palveluista. Perinteisen suoramarkkinointikampanjan suunnittelusta, valmiin painotuotteen kuorittamiseen ja postittamiseen, kohderyhmät huomioiden. Saamme viestisi jakeluun parhaimmillaan jo muutamassa päivässä!

Kaikki tämä ja paljon muuta. Ja mikä parasta, palvelut ovat saatavilla saman katon alta. Ammattitaitoinen ja osaava henkilöstömme auttaa mielellään.

Lattioihin asennettavat huomiotarrat ohjeistavat, kiinnittävät huomiota tai varoittavat. Huomiotarroilla voidaan esimerkiksi ohjeistaa asiakkaita pitämään suositeltu etäisyys kaupoissa ja muissa julkisissa tiloissa. Lattiatarra huomataan, se on edullinen ja kestävä katseenvangitsija. Asiakkaan huomion kiinnittämisen lisäksi, kasvatat yrityksesi lisämyyntiä. 

Mailhouse tarjoaa kaikki suoramarkkinoinnin ja postituksen palvelut saman katon alta

Mailhouse on joustava digipainon asiantuntija. Kattavan kapasiteettimme ansiosta pystymme reagoimaan asiakastilauksiin nopealla aikataululla. Digipainopalveluiden lisäksi, omaamme myös vankan kokemuksen suoramarkkinoinnin monipuolisista palveluista. Perinteisen suoramarkkinointikampanjan suunnittelusta, valmiin painotuotteen kuorittamiseen ja postittamiseen, kohderyhmät huomioiden. Saamme viestisi jakeluun parhaimmillaan jo muutamassa päivässä!

Kaikki tämä ja paljon muuta. Ja mikä parasta, palvelut ovat saatavilla saman katon alta. Ammattitaitoinen ja osaava henkilöstömme auttaa mielellään.

Mailhouse tarjoaa kaikki suoramarkkinoinnin ja postituksen palvelut saman katon alta

Mailhousen nykyaikaisen laitakannan ansiosta, toteutamme kanssasi personoidut ja erottuvat kampanjat. Avullamme erotut massasta, pienilläkin painosmäärillä. Suurkuvatulosteet, muotoon leikkaukset, monipuolinen jälkikäsittely, mahdollisuutesi näkyvyyden lisäämiseen ovat lähes rajattomat. Saat parasta mahdollista laatua järkevään hintaan. Digilinjalla toteutamme materiaaleja suoramarkkinointiin sekä lehtiliitteitä, esitteitä, lehtisiä, kuponkeja, julisteita ja bannereita.

ASIANTUNTIJAT PALVELUKSESSASI

Suunnitellaan yhdessä seuraava suorakampanjasi

Sirpa Karttunen

Asiakkuuspäällikkö
+358 50 572 5510
sirpa.karttunen@mailhouse.fi

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Yhteistyössä:

YLÖS