PAINAMME TARRAT JA ETIKETIT KAIKKIIN TARPEISIIN

Oikeanlaisella tarralla kiinnität huomiota ja lisäät näkyvyyttä. Käyttötarkoituksia tarroille on monia ja Mailhouselta saat ne kaikki. Me painamme yrityksellesi tarrat merkintä-, varoitus- ja mainostarkoituksiin. Kestävät ikkuna-, vinyyli-, etiketti- ja logotarrat ja paljon muuta. Valikoimastamme löydät sopivat tuotteet pienistä etiketeistä suuriin teippauksiin. Suunnittele, painata ja tilaa tarrasi helposti nettikaupassamme.

Etiketit ja teollisuustarrat myös vaativiin ympäristöihin

Mailhousen tarrat kiinnittävät huomiota ja pysyvät paikallaan vaativissakin olosuhteissa. Säänkestävät tarramme eivät haalistu auringossa ja ne kestävät mekaanista kulutusta. Mailhousen monipuolinen laitekanta stanssikoneineen ja tarraleikkureineen tarjoaa valtavan valikoiman tarroja. Tarrat ovat saatavilla eri väreissä ja voit valita tarraasi joko kiiltävän tai mattaisen pinnan. Mailhouse valmistaa teollisuustarrat, merkintätarrat ja etiketit vaativiin kohteisiin.

Materiaalilla ja liimalla on väliä

Ei ole yhdentekevää, millaiselle materiaalille tarra painetaan tai minkälaisella liimapinnalla tarra varustetaan. Sopiva materiaali ja liima valitaan aina käyttökohteen mukaisesti. Tarrat painetaan tarpeen mukaan sään- ja lämmönkestäville materiaaleille. Tarrojen liimat vaihtelevat heikkoliimaisesta erittäin pitäväliimaisiin. Mailhousen ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua valitsemaan tarroillesi oikeanlaiset materiaalit ja liimat.

Turvaväli- ja muut lattiatarrat myymälöihin ja julkisiin tiloihin

Lattioihin asennettavat huomiotarrat ohjeistavat, kiinnittävät huomiota tai varoittavat. Huomiotarroilla voidaan esimerkiksi ohjeistaa asiakkaita pitämään suositeltu etäisyys kaupoissa ja muissa julkisissa tiloissa. Lattiatarra huomataan, se on edullinen ja kestävä katseenvangitsija. Asiakkaan huomion kiinnittämisen lisäksi, kasvatat yrityksesi lisämyyntiä. 

Suunnittele tarrat helposti ja vaivattomasti Paino.net -verkkokaupassa

Teetä omat tarrat helposti valmiista aineistosta tai käytä verkkosivuilla olevaa tarrojen suunnitteluohjelmaa. Suunnittele tarrat omalla tekstillä ja lisää yrityksesi logo. Mailhouse  valmistaa tarroja useassa eri koossa tai muodossa. Tarroja voidaan painaa kustannustehokkaasti esimerkiksi arkille, yksittäin tai rullalle. Tarroihin tehdään asiakkaan toiveesta taustapaperiritsaus, jotta tarra saadaan kätevästi irrotettua taustamateriaalista. Tarrarullaan voidaan lisätä repäisyä helpottava perforointi. Tarrat viimeistellään asiakkaan toiveiden mukaisesti, esimerkiksi laminoimalla.

Seitsemän vinkkiä kuinka erotut tarrojen avulla ja kasvatat yrityksesi näkyvyyttä

Laadukas tarra varmistaa näkyvyyden ja on informatiivinen

  • Tarjoa tarroja asiakkaillesi. Jaa niitä esim. messuilla, tapahtumissa ja eri tilaisuuksissa.
  • Brändää tuotteesi.
  • Lisää yrityksesi tarra asiakkaasi tilaukseen tai postipakettiin.
  • Liimaa tarra omaan tai yrityksesi kulkuneuvoon.
  • Tarjoa tarroja jälleenmyyjällesi liimattavaksi kassoille tai tuotehyllyihin
  • Teetätä tarroja myymälöiden tai toimitilojen seinille, oviin ja ikkunoihin.
  • Lattiatarrat ohjaavat asiakkaita ja mahdollistavat lisämyyntiä.

 

Tarrapainon lisäksi löydät meiltä kaikki tulostuspalvelut yrityksesi tarpeisiin. 

ASIANTUNTIJAT PALVELUKSESSASI

Suunnitellaan yhdessä seuraava suorakampanjasi

Elina Malmgren

Myyntijohtaja
+ 358 40 541 3308
elina.malmgren@mailhouse.fi

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Yhteistyössä:

YLÖS