TEOLLISUUDEN PAKKAUSPALVELU

Postituskäyttöön tarkoitetut tuotantolinjat taipuvat joustavasti ja monipuolisesti erilaiseen pakkaustoimintaan. Mailhousen laaja konekanta mahdollistaa tarvittaessa suurienkin volyymien pakkaamisen kustannustehokkaasti. Teollisuudessa resurssit ja panokset kannattaa kohdistaa tuotteen kehittämiseen, ei pakkauslogistiikan rakentamiseen. Käytämme samaa muovimateriaalia kuin kotimaisessa elintarviketeollisuudessa. Valikoimissamme on myös 100% biohajoava muovimateriaali – sama biomuovi, jota käytetään hedelmätiskeillä .

Muovikalvo on mainettaan ekologisempi

Ilmastonmuutoskeskustelu ja ympäristönsuojelu ovat nostaneet myös muovin käytön otsikoihin. Muovia on kuitenkin tarpeettomasti hyljeksitty. Suomessa me osaamme muovin kierrätyksen ja uusiokäytön. Käytetty muovi hyödyntää muoviteollisuutta uudelleen ja uudelleen, päätyen lopulta poltettavaksi energiaksi. Pakkausmateriaalina muovi on usein suorastaan ylivertainen. Muovikalvot valmistetaan Suomessa. Siksi sen hiilijalanjälki on pieni.

Muovipakkaus on monikäyttöinen

Koneellinen muovitus on joustava ja kustannustehokas tapa useimpien tuotteiden pakkaamiseen. Muovikalvo on hygieeninen, kevyt ja kestävä. Se muotoutuu sisältönsä mukaan ja parhaimmillaan nostaa tuotteen arvoa sekä parantaa tuotteen mielikuvaa.

Muovikalvon voi tarvittaessa kutistaa tuotteen ympärille napakaksi suojaksi. Koneelliseen muovitukseen soveltuvat tuotteet aina pienestä kortista suuriin ja painaviin paketteihin. Myös epäsäännöllisen muotoiset tuotteet voidaan pakata tehokkaasti.

Värillisellä muovilla sisältö voidaan piilottaa, kun taas kirkas muovi mahdollistaa pakatun tuotteen näkymisen hygieenisesti.

Paperi- ja kartonkipakkaukset

Perinteinen postitustalon pakkaustapa on kirjekuori. Monipuoliset kuorituskoneet mahdollistavat kirjekuoriin tai vastaaviin paperisiin pakkauksiin soveltuvien tuotteiden koneellisen pakkaamisen.

Mailhousessa on laaja osaaminen sekä kokemus erilaisten ja erikokoisten kartonkipakkausten kokoamisesta sekä niiden käyttämisestä tuotepakkauksina. Kaikkea pakkaamista ei voi eikä kannata koneellistaa. Isotkin erät esimerkiksi yrityslahjoja, tuotteiden uudelleenetiketöintejä tai muita poikkeavia pakkaustoimia voidaan toteuttaa laadukkaasti osaavassa käsipostituksessamme.

Pakkauskokonaisuus saman katon alta

Pakkauksen mukaan voidaan liittää tuote-esitteitä, käyttöoppaita, saatekirjeitä jne. Haluttaessa näitä voidaan kohdentaa ja personoida. Mailhousella on käytössään moneen paperilaatuun, paksuuteen ja formaattiin soveltuva digipainokonekanta, joilla pakkauksen laatua, informatiivisuutta, houkuttelevuutta jne. voidaan lisätä.

Meiltä saat mukaan myös tuotetarrat. Saman katon alla onnistuvat myös koneelliset- ja käsintarroitukset.

Varastotilamme mahdollistavat pakkaamista odottavien tuotteiden ja myös valmiiksi pakattujen tuotteiden varastoinnin. Tuotteen valmistaja säästää varastointikuluissa ja toimitukset voidaan tahdistaa tilauksiin.

Keskity tuotteesi kehittämiseen ja prosessien tehostamiseen – Me hoidamme pakkaamisen ja logistiikan

Meillä on valmis infrastruktuuri, laitteisto, toimivat tilat ja loistava sijainti Espoon Juvanmalmilla Kehä III:n välittömässä läheisyydessä. Kysy lisää pakkauspalvelusta ammattilaisiltamme.

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Yhteistyössä tytäryhtiöt:

YLÖS