TULOSTUSPALVELU

Tulostuspalvelumme mahdollistaa painotuotteiden personoinnin. Räätälöimme sisällön tarpeittesi mukaisesti. Tulostamme ja kuoritamme myyntikirjeesi osoitteineen ja postimaksumerkintöineen. Hoidamme puolestasi myös niiden varastoinnin ja edelleen lähetykset. Voit myös toimittaa meille omat valmiit materiaalisi osoitetulostusta ja jakelua varten.

Painata vuosikertomukset ja muut painotuotteet kerralla vuoden tarpeiksi. Hoidamme puolestasi myös niiden varastoinnin ja edelleen lähetykset. Tulostuspalvelumme mahdollistaa tulosteidesi yksilöllisen personoinnin tapauskohtaisesti. Tulostamme ja kuoritamme myyntikirjeesi osoitteineen ja postimaksumerkintöineen. Voit myös toimittaa meille omat valmiit materiaalisi osoitetulostusta ja jakelua varten.

Tulosteet ja kaikki painopalvelut

Tulostuspalvelustamme saat esimerkiksi:

  • Vuosikertomukset
  • Esitteet
  • Flyerit
  • Mainos- ja asiakaskirjeet
  • Kortit

Painatukset voidaan tehdä suurissakin erissä kerralla ja varastoida kätevästi tiloissamme. Hoidamme edelleen lähetyksen ja jakelun niin Suomeen kuin ulkomaillekin.

Digipainolla tulosteet nopeasti ja kustannustehokkaasti

Toteutamme tulostus- ja painotöitä ympäristöystävällisellä digipainotekniikalla. Digitulostus ja digipainatus on nopea tapa toteuttaa näyttävät painotuotteet sekä niiden jälkikäsittely. Tuotteeseen voidaan tehdä erilaisia taitoksia, perforoinnilla irrotettavia kuponkeja tai lisämateriaalien liitteistyksiä. Pienetkin painoerät on mahdollista tehdä kustannustehokkaasti. Digitekniikan avulla voi myös räätälöidä painettavan sisällön eri elementit (teksti, grafiikka, kuva) aina vastaanottajan mukaan. Joustava ja ammattitaitoinen tuotantomme kykenee tarvittaessa nopeaankin reagointiin. Saamme viestisi jakeluun parhaimmillaan jo muutamassa päivässä!

Myös erikoispainotuotteet

Kaipaatko tuoreita ideoita printtikampanjoiden tekemiseen?

Toteutamme kanssasi personoidut ja erottuvat kampanjat erikoispainotuotteidemme avulla. Monipuolinen jälkikäsittelylinjamme mahdollistaa massasta erottuvat toteutukset pienissäkin painosmäärissä. Saat parasta mahdollista laatua järkevään hintaan. Digilinjalla toteutamme materiaaleja suoramarkkinointiin sekä lehtiliitteitä, esitteitä, lehtisiä, kuponkeja, julisteita ja bannereita.

Painotuotteiden kuoritus

Toteutamme painotuotteesi kuoritukset eri formaateissa koneellisesti ja käsin. Hoidamme prosessin kaikki vaiheet painatuksesta kuoritukseen ja jakeluun. Halutessasi voit myös toimittaa meille valmiit tulosteet ja painotuotteet kuoritettavaksi. Meillä voit teettää kuorituksen mm. kirjeille, esitteille, lehdille tai kuvastoille. Kuoreen voidaan laittaa mukaan useampia liitteitä. Materiaalien ja kuorien personointi on mahdollista tekniikallamme. Koneelliset kuoritukset hoituvat meiltä salamannopeasti. Materiaalin niin vaatiessa kuorittaminen tehdään nopeasti ja tehokkaasti myös käsin.

Valmiiden tulosteiden lähettäminen asiakkaille

Kun lähetyksesi on valmis kuorituksesta, hoidamme sen myös eteenpäin vastaanottajille. Huolehdimme, että lähetyksissä on asianmukaiset postitusmerkinnät ja lajittelemme lähetykset Postin tarkan ohjeistuksen mukaan. Lue lisää postituspalveluistamme.

Mailhouse-konsernista saat halutessasi kokonaispalvelun kohderyhmien kartoituksesta materiaalien painatukseen, jälkikäsittelyyn ja tarvittaessa välivarastointiin sekä postittamiseen ja jakeluun.

Mailhouse Oy ja sen tytäryhtiöt Painonet Oy sekä Logisticshouse Oy tarjoavat kokonaispalvelun saman katon alta.

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Yhteistyössä:

YLÖS