VERKKOKAUPAN VARASTOINTI JA LOGISTISET RATKAISUT

Ulkoista verkkokauppasi logistiikka ja nauti merkittävistä hyödyistä. Ulkoistamalla säästät aikaasi ja voit keskittyä ydinosaamiseesi asiakkaiden palvelussa. Ajan säästön lisäksi säästät myös rahaa, sillä kustannusten ennustettavuus paranee.

Mailhouse Oy:n tytäryhtiö Loginhouse toimii samoissa tiloissa ja tarjoaa laadukkaat palvelulogistiikan sekä varastoinnin ratkaisut. Palvelumme räätälöidään aina asiakkaamme tarpeiden mukaan. Me vastaamme, että tilaukset keräillään oikein ja toimitukset tapahtuvat aikataulussa. Varastostamme löytyy lavapaikkoja myös tilapäiseen säilytystarpeeseen. Siirry tästä Loginhousen nettisivuille ja lue lisää

Verkkokaupan logistiikan ulkoistaminen tuo säästöä ja mielenrauhaa

Ulkoistamalla varaston ja tilausten toimittamisen Mailhouse-konserniin kuuluvalle Loginhouselle voit keskittyä asiakkaidesi palvelemiseen ja myynnin kasvattamiseen.

Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Espoon Juvanmalmilla, samassa yhteydessä Suomen suurimman postitustalon ja laajan painokonekannan kanssa. Ammattilaisiltamme saat aina henkilökohtaista palvelua, ihmiseltä ihmiselle.

Verkkokaupan logistiikan ulkoistaminen tuo säästöä ja mielenrauhaa

Joustavat varastoratkaisut

Loginhousen kanssa on helppo ulkoistaa verkkokaupan koko logistiikka. Verkkokaupan varaston hallinta voi olla työlästä. Anna meidän hoitaa koko toimitusketjun hallinta.

Saapuvien lähetysten hallinta

Ostotilauksesi eli ennakkotieto saapuvista tuotteista tallennetaan varastonhallintajärjestelmäämme. Kun tuotteet saapuvat ne hyllytetään varastoon sovitulla tavalla. Mahdollisista määräpoikkeamista ja viallisista tuotteista ilmoitetaan sinulle välittömästi tuotteiden vastaanoton jälkeen. Määrittelemme yhdessä palvelulupauksen, jossa kerrotaan, missä ajassa tuotteet ovat saldoilla ja kerättävissä varastosta ja edelleen lähetettävissä

Tuotteiden varastointi ja toimitustietojen ylläpito

Tuotteesi varastoidaan nykyaikaisessa logistiikkakeskuksessamme Espoossa, jossa on huomioitu tuotteille asetetut laki- ja varastointivaatimukset. Tuotteesi varastoidaan tuotteen koon mukaan kuormalavahyllystöön, pientavara- ja keräilyhyllyihin. Tuotesaldot, erätiedot, BBD-tiedot (päivämäärät) ja tilausten toimitustiedot ovat reaaliaikaisesti nähtävissä käyttöliittymässämme.

Tilausten toimitukset ja palausten hallinta

Kanssasi sovitaan myyntilausten keräilyajat, jotta tilauksesi saadaan lähetettyä ja toimitettua annetussa aikataulussa. Kerätyistä tilauksista saat kuittausilmoituksen lähetystunnuksen kera omaan tietojärjestelmääsi tai voit tarkistaa sen myös omasta käyttöliittymästämme.

Varastonhallintasovellus

Varastonhallintasovelluksella pysyt helposti kärryillä reaaliaikaisesti varastosaldoista ja hallitset kätevästi tilauksia.

Ulkoistetun varaston edut

  • Säästää aikaa ja rahaa
  • Skaalautuu tilauspiikkeihin ja tuotemääriin
  • Kustannusten ennustettavuus paranee
  • Pienemmät kiinteät kustannukset

 

Kun haluat lisätietoa verkkokaupan logistiikan ulkoistamisesta ota yhteyttä tai tutustu www.loginhouse.fi

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

Yhteistyössä:

YLÖS