Referenssit

Yrityksemme toimii tiiviissä yhteistyössä useiden tunnettujen suomalaisten ja kansainvälisten yritysten kanssa.
Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Siltaraha Oy

"Mailhousen kanssa yhteistyö sujuu saumattomasti. He haluavat edesauttaa asiakkaiden liiketoimintaa ja ehdottelevat myös uusia avauksia suoramarkkinoinnin osalta. Mailhousen palvelu on nopeaa, joustavaa sekä erittäin ystävällistä.

Suoramainospostitukset onnistuvat ketterästi, nopeallakin aikataululla. Tiedän, että jos haluan pikaisen kampanjan, niin riittää, että soitan Sirpalle ja saan postituksen hoidettua alta viikossa."

Pekka Pursiainen, liiketoimintajohtaja

Muuttopalvelu Niemi logo

Niemi Palvelut Oy

"Suunnittelimme ja toteutimme alueellisesti kohdistetun rekrytointikampanjan Mailhousen kanssa syksyllä 2019. Palvelu oli asiakaslähtöistä ja ennen tilausta kävimme läpi useampia vaihtoehtoisia ratkaisumalleja.

Toimeksiannon jälkeen aikataulut ja kustannukset pitivät ja Mailhousen yhteyshenkilö piti meidät ajan tasalla projektin etenemisestä.Kampanjan jälkeisellä viikolla työnhakijamäärämme kaksinkertaistuivat normaalista ja onnistuneen kohdistuksen ansiosta hakemukset tulivat juuri ihanteellisen työmatkan alueelta. Yhteistyö oli sujuvaa, kampanja täytti sille asettamamme odotukset ja sen aikana muodostui käsitys, että Mailhousessa oltiin aidosti kiinnostuneita sekä tarpeistamme että kampanjan onnistumisesta."

Kirsikka Jaakola, viestintäkoordinaattori

Pmedian logo

Pellervo-Media Oy

”Yhteistyö Mailhousen kanssa on tuonut meille runsaasti uutta lukijakuntaa ja tilaajia. Luovalla tavalla käsitellä kohderyhmien kriteeristöjä he ovat onnistuneet löytämään tilaajapotentiaalia, joita itse emme ehkä olisi osanneet tavoitella. Olemme helpottaneet omaa työkuormaamme luottamalla tilaajaprosessin heidän käsiinsä.

Yhden yhteyshenkilön kautta olemme saaneet palvelukokonaisuuden luotettavasti ja sujuvasti. Kun kokonaisuus on yhden toimijan hallussa, pystyvät he ammattilaisina ottamaan kantaa paperilaaduista aina jakelukustannuksiin saakka. Me olemme saaneet näin välittömiä kustannushyötyjä."

Teemu Pakarinen, päätoimittaja

Touhula tunnus

Touhula päiväkodit

"Mailhousen kanssa yhteistyö sujuu saumattomasti. Palvelu on asiantuntevaa, joustavaa ja ystävällistä. Suoramainospostitukset onnistuvat ketterästi, nopeallakin aikataululla!"

Heidi Leskelä, markkinointikoordinaattori

insinööriliitton logo
Varte logo
Mehiläinen logo
EF logo
mikkelin betoni logo
posti logo
aller logo
otava media logo
sanoma logo
Bonava Logo

Suora­markkinoinnin asiantuntijat palveluksessasi

Mailhouse on Suomen suurin postitustalo. Asiantuntijamme tarjoavat sinulle kaiken, mitä tarvitset kustannustehokkaiden suoramarkkinointikampanjoiden toteuttamiseen.

Yrityksemme toiminta on hiottu vastaamaan yhä nopeutuviin aikatauluihin. Meillä on Suomen paras osaaminen ja suurin konekanta sekä laaja ja luotettava kumppaniverkosto. Tutustu kaikkiin tarjoamiimme palveluihin.

Mailhousen toimitusjohtajana toimii Tuomo Moberg ja tällä hetkellä yritys työllistää 43 tuotanto-, hallinto ja asiakaspalveluhenkilöä.

Palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti. Yrityksemme sijaitsee helposti saavutettavien yhteyksien varrella.

Yhteistyössä tytäryhtiöt:

YLÖS