Referenssit

Yrityksemme toimii tiiviissä yhteistyössä useiden tunnettujen suomalaisten ja kansainvälisten yritysten kanssa.
Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Suomen Lions-liitto

”Suomen Lions-liitto on vapaaehtoistyötä tekevien lionsklubien kattojärjestö. Järjestö on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton hyväntekeväisyysjärjestö. Meille oli tärkeää suunnitellessamme uutta toimintaesitettä organisaatiollemme, että sen materiaali kuvastaa toimintamme arvoja ja on ympäristöystävällinen sekä ekologinen. Tähän Mailhouselta löytyi hyviä vaihtoehtoja. Yhteistyö Mailhousen kanssa oli alusta pitäen luotettavaa ja varmaa. Yhteyshenkilömme kautta saimme kaikki toivomamme palvelut ja meidät pidettiin jatkuvasti ajan tasalla prosessissa. Mailhouse pystyi vastaamaan myös tiukkoihin aikataulutoiveisiimme. Työn laatu vastasi asettamiamme tavoitteita.”

Anna-Kaisa Jansson, Viestintä- ja markkinointipäällikkö

Alajärven kaupunki

”Mailhouse oli mainio yhteistyökumppani Alajärven kaupungin kesäasukas / paluumuuttajakampanjassa. Älykkäällä ideoinnilla löydettiin muualla asuvia entisiä kaupungin asukkaita, joista tunnistettiin, että heillä on juuret Alajärvellä. Heidän elinkaarestaan tunnistettiin vaihe, jossa paluu kotiseudulle voisi olla mahdollista. Lisäksi viestinnällä haluttiin lähestyä kaupungin kesäasukkaita. Mailhouse haki oikeat osoitteet, painoi 64-sivuisen Alajärven kaupungin kesälehden ja postitti sen kohderyhmälle. Kaupunki toimitti painoaineiston ja kampanjan loppuprosessi vastaanottajalle saakka hoidettiin Mailhousessa.”

Henna Matintupa, Hallintosihteerii

AMCAP Oy

”AMCAP Oy on kasvava, kotimainen ja turvallinen kumppani, joka auttaa autokauppiaita menestymään ja ylittämään rajansa. Tarjoamme asiakkaillemme kilpailuetua rahoittamalla autojen ostoa niin Suomesta kuin muualta Euroopasta. Kuluttajamarkkinoinnissa olemme tehneet säännöllistä yhteistyötä Mailhouse Oy:n kanssa ja hyödyntäneet markkinointiprosessissamme yhtiön asiakaslähtöistä palvelua ja kohderyhmäasiantuntemusta. Olemme olleet tyytyväisiä niin palvelun, asiantuntemuksen kuin, ennen kaikkea, tuloksienkin osalta ja yhteistyö Mailhousen kanssa tulee edelleen jatkumaan.”

Anders Lassila, Toimitusjohtaja

Kauppakeskus Redi

”Kauppakeskus REDI toteutti kevään 2020 muotikatalogin yhdessä Mailhousen kanssa. Olimme erittäin tyytyväisiä saamaamme sujuvaan ja nopeaan palveluun sekä tuotteen korkeaan laatuun. Voin lämpimästi suositella Mailhousea partneriksi.”

Pia Rosvall, Markkinointipäällikkö

Akaan kaupunki

”Toteutimme Mailhousen kanssa lämminhenkisen postikorttikampanjan, jonka avulla haluttiin tavoittaa potentiaalisia Akaaseen muuttajia. Kampanja onnistui yli odotusten: ympäri Suomea somessa jaettiin kuvia Akaasta saapuneesta postikorttitervehdyksestä. Emme myöskään odottaneet, että tempauksemme keräisi niin paljon positiivista palautetta oman kunnan asukkaissa. Kotiseutuylpeys nosti päätään, mikä oli tosi hieno juttu!”

Sini Kantola, Viestintä- ja markkinointisihteeri

Nurmeksen kaupunki

Nurmeksen kaupunki toteutti Mailhouse Oy:n kanssa ystävänpäivän korttikampanjan helmikuussa 2022. Lähetimme yli 5400 postikorttia Nurmeksessa aiemmin asuneille ihmisille. Yhden kontaktin hinnaksi tuli 1,16 euroa per. kortti. Saimme kampanjasta paljon myönteistä palautetta ja kortin saaneiden viestitulva yllätti meidät.

insinööriliitton logo
Varte logo
Mehiläinen logo
EF logo
mikkelin betoni logo
posti logo
aller logo
otava media logo
sanoma logo
Bonava Logo

Suora­markkinoinnin asiantuntijat palveluksessasi

Mailhouse on Suomen suurin postitustalo. Asiantuntijamme tarjoavat sinulle kaiken, mitä tarvitset kustannustehokkaiden suoramarkkinointikampanjoiden toteuttamiseen.

Yrityksemme toiminta on hiottu vastaamaan yhä nopeutuviin aikatauluihin. Meillä on Suomen paras osaaminen ja suurin konekanta sekä laaja ja luotettava kumppaniverkosto. Tutustu kaikkiin tarjoamiimme palveluihin.

Mailhousen toimitusjohtajana toimii Tuomo Moberg ja tällä hetkellä yritys työllistää 43 tuotanto-, hallinto ja asiakaspalveluhenkilöä.

Palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti. Yrityksemme sijaitsee helposti saavutettavien yhteyksien varrella.

Yhteistyössä:

YLÖS